Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl8.8g30kcal1.2g4.9g0.6g1g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)33g13kcal1.2g2.1g0g0g
Mustikka metsä- 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.1g7kcal0.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g159kcal5.2g14g9.2g2g
Valittu annoskoko68g80kcal2.6g7g4.6g1g
Annoskoko puolitettuna34g40kcal1.3g3.5g2.3g0.5g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.3g6.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111