KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 7.5g22kcal0.7g3.9g0.2g1g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Flora culinesse3.1g23kcal0g0g2.6g0g
Maitorahka (Pirkka)16g10kcal1.9g0.6g0g0g
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g270kcal10.2g41.2g6g3.8g
Valittu annoskoko68g135kcal5.1g20.6g3g1.9g
Annoskoko puolitettuna34g68kcal2.6g10.3g1.5g1g
Arvot/100g100g199kcal7.5g30.3g4.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584