Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g35g39kcal7.7g0.5g0.7g0.2g
Kevytkerma7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Ruokakerma Valio 5%7g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g130kcal16.6g5.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko68g65kcal8.3g2.6g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g33kcal4.2g1.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g95kcal12.2g3.8g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790