Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 37g46kcal7.7g0g1.6g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml2.3g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g17g10kcal0.5g1.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g150kcal17g4.2g7g0.4g
Valittu annoskoko68g75kcal8.5g2.1g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g38kcal4.3g1.1g1.8g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.5g3.1g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414