Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte16g8kcal0.1g1.8g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)13g8.1kcal0.4g0.6g0.4g0g
Leivinjauhe0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl13g49kcal1.6g9.7g0.3g0.5g
Kananmuna kuoreton6.4g9kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri8.2g33kcal0g8.2g0g0g
Oivariini vähärasvainen9g52kcal0.1g0.1g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g322kcal6g41.4g14g1.4g
Valittu annoskoko68g161kcal3g20.7g7g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g81kcal1.5g10.4g3.5g0.4g
Arvot/100g100g237kcal4.4g30.4g10.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983