Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 31g8.7kcal0.4g1.3g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g20g25kcal4.1g0g0.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g79kcal9.2g4.6g1.8g1.8g
Valittu annoskoko68g39kcal4.6g2.3g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g20kcal2.3g1.2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g58kcal6.8g3.4g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589