Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g31g52kcal6.3g0g3.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g24g5.6kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)7.8g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g165kcal14g2.4g11.4g1g
Valittu annoskoko68g82kcal7g1.2g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g41kcal3.5g0.6g2.9g0.3g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.8g8.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461