Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 38g24kcal1.1g1.8g1.3g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g4.9g16kcal0.5g3.1g0.1g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai10g34kcal1.2g6.9g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g283kcal7.6g23.6g17.6g1.6g
Valittu annoskoko68g142kcal3.8g11.8g8.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g71kcal1.9g5.9g4.4g0.4g
Arvot/100g100g208kcal5.6g17.3g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197