Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 27g9kcal0.2g1.5g0g0.4g
Mansikka 15g7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g23g89kcal0g22.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g210kcal0.6g50.4g0g1.4g
Valittu annoskoko68g105kcal0.3g25.2g0g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g53kcal0.2g12.6g0g0.4g
Arvot/100g100g154kcal0.4g37g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463