Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Hapankaali 22g6.2kcal0.2g0.9g0g0.4g
Tomaattimurska Eldorado2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Felix3g2.7kcal0g0.6g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste11g40kcal3.2g0.2g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g268kcal10.4g24.4g14g1.8g
Valittu annoskoko68g134kcal5.2g12.2g7g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g67kcal2.6g6.1g3.5g0.5g
Arvot/100g100g196kcal7.6g17.9g10.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150