Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 8.1g26kcal0.9g4.9g0.2g0.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g8.8g31kcal0.5g6.7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.5g8.1kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g150kcal4.8g26g2.4g2g
Valittu annoskoko68g75kcal2.4g13g1.2g1g
Annoskoko puolitettuna34g38kcal1.2g6.5g0.6g0.5g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336