Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 8.2g45kcal0.1g0g5g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi pakastettu19g5.9kcal0.1g1.1g0g0.3g
Fariinisokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g316kcal5.6g42.4g13g1.4g
Valittu annoskoko68g158kcal2.8g21.2g6.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g79kcal1.4g10.6g3.3g0.4g
Arvot/100g100g232kcal4.1g31.1g9.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875