Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g45g158kcal5.4g29.4g1g4.1g
Oliiviöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g461kcal11.2g60.2g17g8.4g
Valittu annoskoko68g231kcal5.6g30.1g8.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna34g115kcal2.8g15.1g4.3g2.1g
Arvot/100g100g338kcal8.2g44.1g12.5g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761