Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore23g7kcal0.2g1.2g0g0.3g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri10g39kcal0g9.6g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g29g109kcal2g14.4g4.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g309kcal4.4g50.4g9.2g1.6g
Valittu annoskoko68g155kcal2.2g25.2g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g77kcal1.1g12.6g2.3g0.4g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847