Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2g4.2kcal0.3g0.4g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g138kcal5.8g4.6g10.6g1.2g
Valittu annoskoko68g69kcal2.9g2.3g5.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g35kcal1.5g1.2g2.7g0.3g
Arvot/100g100g102kcal4.3g3.4g7.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407