Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g28g34kcal5.1g0.5g1.3g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow8.7g30kcal0.6g6.7g0.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g13g4.6kcal0.2g0.8g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.4g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi8.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g149kcal12.2g17g3.6g1g
Valittu annoskoko68g75kcal6.1g8.5g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g37kcal3.1g4.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g109kcal8.9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155