Tattirisotto

Kuullota sipuli.

Lisää tatit ja riisi.

Kuumenna kattilassa kanaliemi.

Lisää lientä vähitellen riiseille, sekoittele.

Mausta pippurilla ja sitruunan mehulla.

Lisää lopuksi parmesaniraaste.

Vielä pitäisi laittaa silaukseksi voita 25g / annos...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, kokoon keitetty 22g14kcal1.1g1g0.2g2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1g8.8kcal0g0g1g0g
Risottoriisi (Risella), 60g26g92kcal2.1g19.7g0.4g0.8g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta5.8g27kcal2.3g0g1.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.5g3.8kcal0.2g0.2g0.3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7.3g1.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g296kcal11.6g42.4g7.6g5.8g
Valittu annoskoko68g148kcal5.8g21.2g3.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna34g74kcal2.9g10.6g1.9g1.5g
Arvot/100g100g217kcal8.5g31.1g5.6g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53067