Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 18g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g125kcal3.7g25.5g0.4g1.3g
Margariini 80 % laktoositon 6.4g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g386kcal9.4g59.2g11.4g2.6g
Valittu annoskoko68g193kcal4.7g29.6g5.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna34g97kcal2.4g14.8g2.9g0.7g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.4g8.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250