Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 47g67kcal7.5g0g4.2g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Korppujauho 1.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g221kcal16g2.6g16.2g0.8g
Valittu annoskoko68g110kcal8g1.3g8.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g55kcal4g0.7g4.1g0.2g
Arvot/100g100g162kcal11.7g1.9g11.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230