Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g37g85kcal7.1g0g6.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)4.7g17kcal0.7g3.4g0.1g0.2g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g9g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 8.4g19kcal0.4g1.5g1.2g0.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste7g25kcal2g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g302kcal20.6g11.2g19.8g1.6g
Valittu annoskoko68g151kcal10.3g5.6g9.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g75kcal5.2g2.8g5g0.4g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.2g14.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308