Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha8.8g14kcal1.7g0g0.7g0g
Lanttu 8.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palsternakka 5.3g3.4kcal0g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk7g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Naudanliha2.2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Lanttu 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g105kcal5.6g8.6g4.4g2.2g
Valittu annoskoko68g53kcal2.8g4.3g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna34g26kcal1.4g2.2g1.1g0.6g
Arvot/100g100g77kcal4.1g6.3g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794