Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow4.7g3.8kcal0.2g0.6g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 5.9g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Ketsuppi, Felix1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Makaroni, tumma 1.3g4.6kcal0.2g0.8g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g58kcal4.8g5.8g1.4g0.8g
Valittu annoskoko69g29kcal2.4g2.9g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g14kcal1.2g1.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g42kcal3.5g4.2g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167