Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen31g41kcal5.3g0.6g2.6g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Amerikan Pekoni filee, HK14g23kcal2.9g0g12.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g11g6.4kcal0g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g173kcal16.6g5.2g33.6g0.2g
Valittu annoskoko68g86kcal8.3g2.6g16.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna34g43kcal4.2g1.3g8.4g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.1g3.8g24.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672