Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton31g34kcal7.1g0g0.6g0g
Pekoni atria16g55kcal2.3g0g4.7g0g
Sieni rouskut, suolattu 10g2.6kcal0.2g0.2g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni7.8g10kcal0.2g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g224kcal19.8g1.2g14.8g0.6g
Valittu annoskoko68g112kcal9.9g0.6g7.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g56kcal5g0.3g3.7g0.2g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489