Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 10g6.7kcal1.4g0g0.1g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g27g79kcal3g15g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Voi 0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g22g35kcal0.5g0.8g3.3g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g273kcal10.2g32.6g10.8g0.4g
Valittu annoskoko69g136kcal5.1g16.3g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g68kcal2.6g8.2g2.7g0.1g
Arvot/100g100g199kcal7.4g23.8g7.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551