Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 6.6g25kcal0.8g0g2.4g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g13g34kcal0.4g0g3.5g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g6.6g14kcal0.7g0g1.3g0g
Kalkkuna 13g26kcal4.1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g216kcal12.4g3.2g16.4g1g
Valittu annoskoko69g108kcal6.2g1.6g8.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g54kcal3.1g0.8g4.1g0.3g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150