Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl23g28kcal4.4g0.2g1g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g17g7.9kcal0.1g1.9g0g0g
Hunaja 1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g10g6.2kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g103kcal9.4g7.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko68g52kcal4.7g3.9g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g26kcal2.4g2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.7g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902