Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Nakki, keskiarvo 16g37kcal1.8g0.2g3.2g0g
Kananmuna, paistettu 8.6g17kcal1.1g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g197kcal7.2g10.6g13.8g0.8g
Valittu annoskoko69g99kcal3.6g5.3g6.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g49kcal1.8g2.7g3.5g0.2g
Arvot/100g100g144kcal5.3g7.7g10.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094