Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 42g139kcal0.8g1.3g14.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.4g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g7g28kcal0g7g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g8.4g5.4kcal0.3g0g2.1g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g2.5g8.3kcal0.2g1.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g368kcal3.2g20.2g34.2g0.2g
Valittu annoskoko69g184kcal1.6g10.1g17.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna34g92kcal0.8g5.1g8.6g0.1g
Arvot/100g100g269kcal2.3g14.7g25g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761