Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 50g12kcal0.9g1.1g0.1g1.1g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Tonnikala öljyssä 12g22kcal3.1g0g1g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g100kcal8.2g2.4g5.6g2.2g
Valittu annoskoko69g50kcal4.1g1.2g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna34g25kcal2.1g0.6g1.4g0.6g
Arvot/100g100g73kcal6g1.7g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083