Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)34g11kcal1.1g1.5g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10.2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g306kcal6.2g51.2g7.6g1.4g
Valittu annoskoko69g153kcal3.1g25.6g3.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g77kcal1.6g12.8g1.9g0.4g
Arvot/100g100g223kcal4.5g37.3g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172