Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g3.1g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Chilikastike original, Felix1.9g1.7kcal0g0.3g0g0g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g13g7.5kcal0.1g1.9g0g0.2g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 31g46kcal6.7g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g162kcal16.2g10.2g6g1.2g
Valittu annoskoko69g81kcal8.1g5.1g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g41kcal4.1g2.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g118kcal11.8g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152