Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi8.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)22g68kcal3.7g11.8g0.6g2.8g
Ketsuppi, meira2.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku Wursti6.5g6kcal1g0g0.1g0g
Oltermanni, perinteinen4.8g17kcal1.2g0g1.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.7g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g8.7g4.4kcal0.1g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g258kcal12.6g27.6g10.8g6g
Valittu annoskoko69g129kcal6.3g13.8g5.4g3g
Annoskoko puolitettuna34g65kcal3.2g6.9g2.7g1.5g
Arvot/100g100g188kcal9.2g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387993