Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali7.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika keltainen 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g47kcal2.8g1g3.2g0.6g
Valittu annoskoko69g24kcal1.4g0.5g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g12kcal0.7g0.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g34kcal2g0.7g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532