Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)25g40kcal4.8g0g2.3g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Curry Paste red, Aroy-D0.9g1kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow6.3g3.1kcal0g0.8g0g0g
Flora culinesse0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Fraiche 5% Valio6.3g5.6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kookosmaito 5g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g137kcal11g5.2g8g0.4g
Valittu annoskoko69g69kcal5.5g2.6g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g34kcal2.8g1.3g2g0.1g
Arvot/100g100g100kcal8g3.8g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586