Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.9g0.4g1.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Hiiva 1.8g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 9g4.1kcal0.3g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g418kcal8.6g52.8g18.4g2.6g
Valittu annoskoko69g209kcal4.3g26.4g9.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna34g105kcal2.2g13.2g4.6g0.7g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.4g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070