Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g13g92kcal0g0g10.2g0g
Sokeri11g44kcal0g10.9g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl11g14kcal1.4g0.1g0.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)25g77kcal4.2g13.5g0.7g3.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Marianne crush 150g8.7g38kcal0.1g7.5g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g537kcal11.4g65.2g25g6.6g
Valittu annoskoko69g268kcal5.7g32.6g12.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna34g134kcal2.9g16.3g6.3g1.7g
Arvot/100g100g390kcal8.3g47.4g18.2g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622