Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0.1g
Maitosuklaa 13g67kcal1.3g6.2g4.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 13g89kcal0.1g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g557kcal8.8g58.8g31.6g1g
Valittu annoskoko69g279kcal4.4g29.4g15.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g139kcal2.2g14.7g7.9g0.3g
Arvot/100g100g405kcal6.4g42.7g23g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772