Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g7.5g44kcal1.6g1.5g3.8g0g
Leseseos (3 viljan)2.2g5.6kcal0.4g0.7g0.1g0.7g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Valkuainen (100g)2.5g1kcal0.2g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 25g49kcal4.7g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper4.4g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g344kcal18.2g5.6g28g1.8g
Valittu annoskoko69g172kcal9.1g2.8g14g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g86kcal4.6g1.4g7g0.5g
Arvot/100g100g250kcal13.2g4.1g20.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179