Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 31g6.6kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper31g91kcal8.1g0g6.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.3g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g305kcal16.8g1.6g25.8g1.2g
Valittu annoskoko69g152kcal8.4g0.8g12.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g76kcal4.2g0.4g6.5g0.3g
Arvot/100g100g221kcal12.2g1.2g18.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672