Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee31g37kcal6.6g0.8g1.8g0g
Paprika keltainen, annos 40g5.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, tuore14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.8g3.5kcal0g0.8g0g0g
Soijakastike 1.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g3.1g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g112kcal14.4g8.8g3.8g0.8g
Valittu annoskoko69g56kcal7.2g4.4g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g28kcal3.6g2.2g1g0.2g
Arvot/100g100g82kcal10.5g6.4g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325120