Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 37g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g13g31kcal1.5g0.1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g128kcal4.6g13.8g6g1.8g
Valittu annoskoko69g64kcal2.3g6.9g3g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g32kcal1.2g3.5g1.5g0.5g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10.1g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682