Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 31g25kcal0.5g5.3g0g0.9g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g13g21kcal0.2g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g108kcal2.8g12.8g4.4g3g
Valittu annoskoko69g54kcal1.4g6.4g2.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna34g27kcal0.7g3.2g1.1g0.8g
Arvot/100g100g79kcal2g9.3g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462