Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 16g20kcal3.3g0g0.7g0g
Naudan paahtopaisti16g17kcal3.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g85kcal13.8g1.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko69g42kcal6.9g0.9g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g21kcal3.5g0.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g62kcal10g1.3g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355