Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g24g31kcal4.9g0g0.9g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)3.9g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Siitakesieni 3.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)5.2g10kcal0.1g0.1g1g0.2g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustekurkku3.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl12g40kcal0.2g0.4g4.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.9g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g237kcal12.8g2.8g18.4g1g
Valittu annoskoko69g118kcal6.4g1.4g9.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g59kcal3.2g0.7g4.6g0.3g
Arvot/100g100g172kcal9.3g2g13.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236