Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai9g33kcal1.1g6.7g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Banaani, kuorittu 23g20kcal0.2g4.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g420kcal4.6g54.8g19.8g1.4g
Valittu annoskoko69g210kcal2.3g27.4g9.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g105kcal1.2g13.7g5g0.4g
Arvot/100g100g306kcal3.4g39.9g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586