Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 38g73kcal7g0g5.1g0g
Amerikansekoitus, Apetit11g3.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.2g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Ruohosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.5g26kcal0.1g0.2g2.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g241kcal16g1.8g18.8g0.6g
Valittu annoskoko69g121kcal8g0.9g9.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g60kcal4g0.5g4.7g0.2g
Arvot/100g100g175kcal11.6g1.3g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531