Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit25g5.2kcal0.8g0.5g0g0.6g
Kukkakaali, pakaste, Apetit31g5.3kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g142kcal5.4g2.4g12.4g2.4g
Valittu annoskoko69g71kcal2.7g1.2g6.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna34g36kcal1.4g0.6g3.1g0.6g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137584