Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Herkkusieni 13g2.1kcal0.3g0g0g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus6.6g23kcal0.9g0g2.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g56kcal0.3g0.5g5.9g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta1.9g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g226kcal6g2.2g21g0.8g
Valittu annoskoko69g113kcal3g1.1g10.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g57kcal1.5g0.6g5.3g0.2g
Arvot/100g100g164kcal4.4g1.6g15.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651