Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 16g30kcal2.9g0g2.1g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g8.8g10kcal0.2g0.4g0.9g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g3.5g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g114kcal7.2g6.6g6.4g0.6g
Valittu annoskoko69g57kcal3.6g3.3g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g29kcal1.8g1.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.2g4.8g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367